Opleiding

Al sinds mijn 7e maak ik muziek (trompet, viool, piano, zang) en vanaf mijn 13e tot 25e jaar heb ik les gehad op het conservatorium. In 2005 heb ik de opleiding Docent Muziek afgerond en in 2009 ben ik afgestudeerd als zangeres op de Popacademie.

 

Vanaf 2016 heb ik een zangtechniekopleiding gevolgd, namelijk het Universal Voice System aan het Universal Voice Institute in Amsterdam. In 2017 heb ik UV Master afgerond en sinds 2019 ben ik officieel geregistreerd als UV Master Teacher

 

Vanaf 2022 laat ik me opleiden tot Course Instructor op het Universal Voice Institute en geef ik lessen aan studenten die deze zangtechniekopleiding volgen.

Zangdocent

Vanaf 2007 ben ik tijdens mijn studie begonnen met het thuis geven van zanglessen. Sindsdien is mijn zangpraktijk flink gegroeid met enthousiaste leerlingen.

 

Sinds 2018 verzorg ik ook zanglessen op het conservatorium in Enschede, namelijk Producer Vocals aan de studenten Media Music en op de Popacademie verzorg ik bandcoaching, zangeducatie, zangtechniek en indien nodig hoofdvak zang.